Alles ‘voor beter onderwijs’. Dat zul je zien op NOT2019.

NOT2019_desleutelvoorbeteronderwijsRegistratiecode

Nationale Onderwijs Tentoonstelling

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

‘De sleutel voor beter onderwijs’, dat is het thema van 2019 editie. Op de NOT kun je ontmoeten, netwerken en inspireren. Bekijk de nieuwste materialen, neem deel aan één van de workshops en ervaar nieuwe innovaties tijdens één van de vele demonstraties en doe nieuwe kennis op tijdens diverse lezingen in de Onderwijsacademie. Naast een compleet aanbod aan exposanten vind je op de NOT diverse pleinen en straten met elk een eigen thema. Van Startersatelier tot de Bloggerstraat. Van de Beste innovatieroutes tot de Onderwijs Mancave.

Leba Benelux bv kun je uiteraard ook vinden op deze tentoonstelling, standnummer 02BV.G019. Wij geven je graag antwoord op al je vragen betreffende het synchroniseren en opladen van alle mogelijke devices rondom een klaslokaal. Daarnaast demonstreren we graag onze producten om je een helder en overzichtelijk advies te kunnen geven. Registreer je nu GRATIS.

Gratis entree

Registreer nu voor de NOT2019