Leba Benelux opent showroom.

Smaakvolle showroom vol slimme oplossingen.

Goed nieuws voor al onze resellers en ook hun klantenkring! Nadat begin dit jaar de zelfstandige vestiging van Leba Benelux in Eindhoven werd geopend, volgt nu de prachtige showroom. In het centraal gelegen Heteren vindt u voortaan al onze praktische IT-oplossingen voor klaslokaal en vergaderruimte. Kom ze samen ontdekken.

Bij de investering in kwaliteitsproducten voor het collectief opladen van Chromebooks, tablets en laptops voor vergaderruimte of klaslokaal, gaat uw klantenkring niet over één nacht ijs. U wilt immers alles weten van de oplossingen die u uw klanten kunt bieden. Alle mogelijkheden van alle kanten bekijken, uitproberen, vergelijken om uiteindelijk de beste maatoplossing te adviseren.

 

Bezoek samen met uw klanten de verrassend veelzijdige Leba showroom

In onze showroom bieden wij u ook producttrainingen, zodat u uw klant het meest uitgebreide advies kunt bieden. Onze mensen hebben jarenlange ervaring van niet alleen de producten, maar ook met de personen die ze verkopen en uiteraard de eindgebruikers.
PS: Laat u even weten wanneer u onze showroom wilt komen bezoeken? Dan zorgen wij ervoor dat u alle aandacht krijgt die u verdient! Plan uw afspraak via sales@lebabenelux.nl of bel 040 22 00 222